Jätevesiratkaisut - Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa

Kodin puhdistamot – kaikille jätevesille

Olipa kyse saneeraus- tai uudiskohteesta, kodin puhdistamot – JITA ja IISI tuotevalikoima tarjoaa ratkaisut veden puhdistukseen 5-10 hengen kotitalouksille.

Räätälöimme jätevesijärjestelmät kohteen mukaan. mm imeytyskentät, pienpuhdistamot ja saunakaivopaketit. 

Sakokaivojen poistot. Vuotovesisaneerausprojekti.

Osana vuotovesisaneerausprojektia suoritamme Kalajoen keskustaajamassa sakokaivojen poistoja yhteistyössä kaupungin kanssa. Projektin tarkoitus on saada jätevesipuhdistamon hulevesipainetta pienemmäksi.

Hinnat alkaen 800e sis alv per talous, mikäli putkistot ovat kunnossa. Putkistojen kunto kartoitetaan ennen töiden aloitusta. Tämän yhteydessä selviää mahdolliset lisäkustannukset.  Hinta sisältää viemärin kuvauksen kiinteistön kaivosta kaupungin verkkoon, putkiston pesun, kaivojentyhjennyksen purku ja poiskuljetus,  viemärintarkastuskaivon, tarvittavat putket ja liittimet sekä hiekkatäytön ja multauksen (ei sisällä nurmikon kylvöä). Työt toteutetaan sarjatyönä alueittain josta ilmoitetaan postitse. Täytä yhteystietolomake. Lomakkeeseen nimi, puhelin-numero, osoite ja (laskusosoite jos eri mikä toimitus osoite). Jos haluaa teettää muuta työtä samalla tai on erityistoiveita niin niistä tietoa tulemaan. Työ on kotitalousvähennyskelpoista.        

Kauttamme haja-asutusalueiden jätevesijärjestelmät kokonaisurakointina

Jätevesijärjestelmän hankinta tai uusiminen on vaativa projekti. Siksi sen tekemiseen on syytä valita tekijä, jolla on varmasti hallussaan kokemus ja kunnollinen kalusto, joilla jokainen työvaihe viedään oikealla tavalla päätökseen.

Hajajätevesilainsäädäntöä edellyttää, että uusiin rakennuksiin on rakennettava heti asianmukainen jätevesijärjestelmä. Järjestelmä tulee myös tehdä viimeistään silloin, kun kiinteistöllä tehdään rakennuslupaa edellyttävää remonttia. Meiltä saat ammattitaidolla toteutetun, ajantasaisten säädösten mukaisen jätevesijärjestelmän, johon kuuluu kaikki se työ aina kaivuutöistä laitteiston asennukseen, jota valmis järjestelmä vaatii.

Valtioneuvoston asetus talousjätevesien käsittelystä viemäriverkostojen ulkopuolisilla alueilla:

Lue lisää

Työskentelemme Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa alueella

Kalustomme siirtyy kätevästi omalla kuljetuskalustolla, joten teemme jätevesijärjestelmät sovitusti aikataulussa. Kuljetamme tarvittaessa jätevesijärjestelmän kohteeseesi.

Uudisrakentajan ja saneeraajan luotettava jätevesiosaaja

Edustamme JITA ja IISI tuotteita

Kodinpuhdistamot

Asumisen ja pienrakentamisen tuotteet

Avaimet käteen tai kertaluontoinen työ - Sinä päätät!

Olen kiinnostunut kuulemaan lisää

Ota yhteyttä soittamalla 044 298 4235 tai jätä yhteydenottopyyntö.